Testimonials

Heb je ook een Kyokushin Karate Gi via deze site besteld? Laat dan hier je trainings ervaring ermee achter.

Arigato Gozaimashita, Osu!!!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Andreas on Kyokushin Karate Pak
Just like the original

I wasted more than 200 euro's when my original Isami gi was accidentally washed in the wrong laundry. I went to look for another dogi and saw on facebook this site being shared by one of my training buddies. They claimed it had the quality of Isami. Skeptical as I was, I purchased an uniform but was surprised by the quality. It felt like my old uniform that I once wore. I don't mind paying less for not having the brand of Isami in it. If you want a great uniform without paying too much, you've come to the right place. Many thanks.

Andreas, Germany

Meedenkend

Ik heb de gi nu zo'n 2 maanden, ben er zeer tevreden over. Wilde graag een wat zwaardere gi en gaf aan dat ik een 14oz wilde. Na wat heen en weer gemail gaf het team van kyokushinkaratepak.nl aan dat als ik een custom 14oz zou nemen dat de broek dezelfde zwaarte zou hebben, en dat zou niet lekker trainen, Hij stelde voor de 13oz jas met 10oz broek te nemen.
Ik kan niet anders zeggen dan bedankt voor de goede professionele meedenkende hulp.
Het is zeker een prachtige gi en we hebben er ook meerdere besteld en tot nu toe is iedereen er zeer blij mee.

groet sebas, kyokushin hilversum

Goede Service

Dag Team kyokushinkaratepak.nl

IK ben zeer te spreken over de service van kyokushinkaratepak.nl. Ik heb 1 karatepak gekocht. Ik ben ben lang en dun en daardoor staan de standaard pakken me niet goed. Mede door jullie service en het advies om een verschillende maat broek en jas te nemen is dit helemaal goed gekomen.
Het pak is heel mooi van kwaliteit, zit goed (niet stug, wel stevig) en staat erg mooi.
Kortom ik ben zeer tevreden over de service en vooral over de kwaliteit van het karatepak. Ik kan iedereen adviseren zaken met dit bedrijf te doen.

OSU Remco

by karate-alkmaar.nl on Kyokushin Karate Pak
Top Kwaliteit

Hoi Team kyokushinkaratepak.nl,
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de 6 tal kyokushin pakken die wij bij jou besteld hebben!!Erg goede kwaliteit. Het enige minpunt van mijn ichigeki pak is het aantrek koord om de broek goed strak aan te trekken .Deze is erg stug en werkt niet precies zoals ik zou willen .Verder echt top kwaliteit en doet totaal niets onder aan de originele isami pakken!kwaliteit is top net als de prijs .
Domo arregatou
Osu
www.karate-alkmaar.nl