F.A.Q

Verschil tussen Isami Karate Uniform en deze pakken?

Onze pakken worden geleverd door de zelfde leverancier die aan Japan levert voordat ze gemerkt worden door Isami.
De kwaliteit is dus hetzelfde maar goedkoper aan te bieden omdat ze nog merkloos zijn.

Hoeveel krimpt deze in de was?

Jas: verticaal 3%, horizontaal 2% 
Broek: verticaal 3%, horizontaal 2%

 

Wat voor maat heb ik nodig?

– We adviseren altijd een 5cm grotere maat aan te schaffen dan je eigen lichaams lengte. Dit geldt voor de witte pakken.
Een persoon van 1.80 kan het beste een grotere gi bestellen.
We raden dan een custom maat 1.85 aan ivm met het kleine percentage krimpen.
De maatmerkjes zijn in stappen van 10cm, maar de custom gi's (bijvoorbeeld 185,175 etc) indien uitgemeten zullen de werkelijke lengte hebben, zoals aangegeven.
– Voor de ongebleekte pakken geld het advies dat je een 5cm groter jasje neemt en 10cm grotere broek, omdat de broeken van de ongebleekte pakken wat kleiner uitvallen.
Geef dit bij de bestelling aan bij ORDER NOTES of stuur ons een mail en verwijs daarbij naar je bestel nr.

 

Welke mogelijkheden zijn er bij de pakken?

– We bieden Standaard Karate pakken, Ichigeki karate pakken, standaard pakken met japanse naam borduring en Ichigeki met japanse naam borduring.
Dit kan in zowel Wit(gebleekt) als Ivoor kleurig (ongebleekt)
Let op dat de ongebleekte meer krimpen en iets minder soepel zitten.

 

Levertijden

Standaard gi's en Ichigeki gi's 3 tot 4 weken.
Gi's met Japanse naam borduringen 6-8 weken

Garantie en annuleringen

Elke gi wordt op bestelling geproduceerd, vandaar de lange levertijd. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een bestelling te annuleren nadat productie is begonnen.
Mocht een product niet aan de wensen voldoen dan is restitutie van het geld niet mogelijk. We kijken echter wel hoe we het probleem kunnen oplossen. Als bijvoorbeeld een broek te kort is en een langere gewenst was, kunnen we deze laten produceren met korting, echter wel weer met de gebruikelijke levertijd.

Showmodel

Het is mogelijk een showmodel op te sturen ter bezichtiging. Zodoende ziet u bij een bepaalde maat hoe het pak eruit ziet nadat het al gewassen is. De verzendkosten zijn echter voor de ontvanger.
 

Hoe geef ik de maat aan/How to order my size?

– NL: Voeg een pak toe aan het winkelwagentje. Nadat je op checkout klikt, kun je in het veld ORDER notes de maat aangeven en welke kleur pak (Ivoor/Wit). Zie voorbeeld beneden de pagina.
– EN:  Once you've added a kyokushin karate uniform to the shopping cart. You can check out. In the field ORDER NOTES you can type which size is required and which colour. See example below

how to order karate uniform